8-12 maart: Gratis digitale lessen van leraar Joris »

Lesmethode Entree

Single Sign-on (SSO)

Je kunt makkelijk inloggen in CodeSkillz met je schoolaccount via de Entree Federatie. Entree is een initiatief van Kennisnet. Meer dan 90 procent van de scholen in het VO en MBO heeft zich aangesloten op Entree Federatie. Ook steeds meer scholen in het PO melden zich aan. Zo kunnen leerlingen en docenten inloggen bij CodeSkillz zonder een nieuw account aan te hoeven maken. Is jouw school nog niet aangesloten? Geen paniek, leerlingen kunnen dan inloggen via een unieke klascode.

Inloggen in CodeSkillz kan gemakkelijk met je schoolaccount, via de Entree Federatie.Inloggen in CodeSkillz kan gemakkelijk met je schoolaccount, via de Entree Federatie.
Quote van Tim Strik MSc. Conrector VWO, Van Maerlantlyceum

Bij CodeSkillz werken jonge mensen die iets willen betekenen voor het onderwijs en deze passie uitdragen omdat zij zelf iets hebben gemist in hun onderwijs. In de ogen van CodeSkillz is technologie een toegevoegde waarde voor het leren. Samen met de docenten willen ze leerlingen stimuleren en uitdagen. Dat is toch iets wat we allemaal willen in het onderwijs!

Tim Strik MSc. Conrector VWO, Van Maerlantlyceum

CodeSkillz bereidt leerlingen voor op hun vervolgonderwijs én latere loopbaan, door nieuwe vaardigheden aan te bieden. Ze zijn gedreven om het onderwijs te verbeteren. Je merkt aan alles dat dít hun missie is: het leven van docenten makkelijker maken en de kwaliteit van het onderwijs verbeteren, en daarmee leerlingen voorbereiden op de toekomst.

Frits Timmermans. Afdelingsleider MAVO, Frits Philips Lyceum-Mavo

Quote van Frits Timmermans. Afdelingsleider MAVO, Frits Philips Lyceum-Mavo
Wellant College
SintLucas
Van Maerlantlyceum
Eckart College

Duizenden leerlingen maken al gebruik van de unieke lesmethode van CodeSkillz. Ervaar zelf hoe CodeSkillz jouw school vooruit kan helpen.

Bekijk de methode