8-12 maart: Gratis digitale lessen van leraar Joris »

Lesmethode Voordelen van CodeSkillz

De voordelen van CodeSkillz

De lesmethode van CodeSkillz is gebaseerd op de principes van gamification. Door het toepassen van gamedenken, game-technieken en spelelementen worden leerlingen meer gemotiveerd. Tevens leidt dit ook tot betere studieresultaten.

Het online leerplatform voor digitale geletterdheid van CodeSkillz biedt diverse voordelen. Hieronder hebben we deze op een rijtje gezet:

  • Leerlingen ontdekken met behulp van online games en klassikale spelopdrachten hoezeer de digitale wereld is verweven met de maatschappij.
  • Leerlingen leren hoe hoe ze hun digitale vaardigheden kunnen toepassen in het dagelijkse leven.
  • Door de unieke lesmethode wordt iedere leerling als vanzelf ‘meegezogen’ in de leerstof.
  • De docent heeft de gelegenheid om de les inhoudelijk te presenteren, leerlingen persoonlijk te begeleiden en hun progressie te monitoren.

Benieuwd geworden naar het CodeSkillz platform?
Neem hieronder een kijkje in het Codeskillz platform of ga naar de digitale rondleiding!


Wellant College
SintLucas
Van Maerlantlyceum
Eckart College
Quote van Tim Strik MSc. Conrector VWO, Van Maerlantlyceum

Bij CodeSkillz werken jonge mensen die iets willen betekenen voor het onderwijs en deze passie uitdragen omdat zij zelf iets hebben gemist in hun onderwijs. In de ogen van CodeSkillz is technologie een toegevoegde waarde voor het leren. Samen met de docenten willen ze leerlingen stimuleren en uitdagen. Dat is toch iets wat we allemaal willen in het onderwijs!

Tim Strik MSc. Conrector VWO, Van Maerlantlyceum

CodeSkillz bereidt leerlingen voor op hun vervolgonderwijs én latere loopbaan, door nieuwe vaardigheden aan te bieden. Ze zijn gedreven om het onderwijs te verbeteren. Je merkt aan alles dat dít hun missie is: het leven van docenten makkelijker maken en de kwaliteit van het onderwijs verbeteren, en daarmee leerlingen voorbereiden op de toekomst.

Frits Timmermans. Afdelingsleider MAVO, Frits Philips Lyceum-Mavo

Quote van Frits Timmermans. Afdelingsleider MAVO, Frits Philips Lyceum-Mavo

Duizenden leerlingen maken al gebruik van de unieke lesmethode van CodeSkillz. Ervaar zelf hoe CodeSkillz jouw school vooruit kan helpen.

Naar de digitale rondleiding